PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Η θεραπεία Profhilo είναι μια μη επεμβατική θεραπεία (ένα booster δέρματος) που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση στο πρόσωπο και στο σώμα. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

To PROFHILO, εφαρμόζεται με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου ή του λαιμού ή των χεριών. Η διαδικασία της θεραπείας Prophilo στο πρόσωπο ή σώμα είναι απλή και ανώδυνη. Συνολικά η θεραπεία δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά σας σχεδόν αμέσως.

Πλεονεκτήματα θεραπείας

Η θεραπεία αυτή είναι ξεχωριστή και ιδανική για τη βελτίωση της ελαστικότητας διότι δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο αλλά λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται, δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς.⦁

Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
⦁ Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας
⦁ Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
⦁ Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης
⦁ Βοηθάει στην ανόρθωση προσώπου
⦁ Βοηθάει στην αναπλήρωση όγκου
⦁ Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος

Σε ποιους απεθύνεται η θεραπεία;

Η Profhilo απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που βλέπουν πρώιμα σημάδια γήρανσης όπως χαλάρωση, λεπτές γραμμές (ρυτίδες).

Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος αλλά δεν θέλουν να υποβληθούν ακόμη σε πιο «δύσκολες» θεραπείες.

Γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό.

Περιοχές εφαρμογής

Η Profhillo εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα κυρίως στα παρακάτω σημεία:
⦁ πρόσωπο
⦁ λαιμό
⦁ μπούστο
⦁ βραχίονες
⦁ κοιλιά

Αποτελέσματα θεραπείας Profhillo και συνεδρίες

Η θεραπεία πραγματοποιείται δύο φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός στο πρόσωπο,ενώ για το λαιμό προτείνονται τρεις συνεδρίες. Φυσικά, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Γελέκη, θα δημιουργήσει το δικό σας εξατομικευμένο πρωτόκολλο, ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματός σας.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την πρώτη εβδομάδα, σε επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος, ενώ σημαντική είναι η βελτίωση στην ελαστικότητα και στη σύσφιξη του δέρματος, μετά και τη δεύτερη συνεδρία.

Το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας.

Αποτελεσματικότητα και διάρκεια του PROFHILO

Η θεραπεία PROFHILO είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 μέχρι 18 μήνες. Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα antiaging treatments, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις  ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Ραντεβού