Φανταστείτε να μπορούσατε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, επαναφέροντας την ελαστικότητα και νεανικότητα του δέρματος σας.Τώρα δε χρειάζεται μηχανή του χρόνου, παρά η νέα επαναστατική ιατρική μέθοδος του Plasmolifting. Η PlasmaLift είναι μια καινοτόμος νέα θεραπεία και προτείνεται ως η απόλυτη μη επεμβατική λύση για αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες.Έχει το αποτέλεσμα χειρουργικού lifting χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση και νυστέρι.
Η ίδια η φύση μας αποκάλυψε το μυστικό της νεότητας, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο σας το αίμα. Μέσα στα ειδικά σωληνάρια του προϊόντος απομονώνονται μερικά ml από το ίδιο σας το αίμα, μετά τη φυγοκέντριση απομονώνεται το τμήμα του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία μας δίνουν τους αυξητικούς παράγοντες.Οι αυξητικοί παράγοντες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού στα κύτταρα του δέρματος.Η θεραπεία είναι απολύτως συμβατή με τον οργανισμό χωρίς να έχει κινδύνους ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η δύναμη του laser ενωμένη με τη δύναμη των βλαστοκυττάρων, κάνουν τη θεραπεία PlasmaLift την πιο δημοφιλή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα βαθιάς, ολικής ανάπλασης και αναδόμησης του δέρματος του προσώπου.

Η θεραπεία PlasmaLift ξεκινά με την εφαρμογή του Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.Η μη ενέσιμη αυτόλογη θεραπεία βλαστοκυττάρων PRP χρησιμοποιεί τις αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων των δικών μας αιμοπεταλίων. Σε συνδυασμό, η εφαρμογή της θεραπείας ενισχύει την επούλωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, την παραγωγή νέου κολλαγόνου, σβήνει απόλυτα φυσικά από το πρόσωπό μας, λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής, χαρίζοντας ελαστικότητα, φρεσκάδα και λάμψη. Η θεραπεία απαιτεί μικρή αιμοληψία.

Η θεραπεία PlasmaLift έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε:

λεπτές ρυτίδες

Το αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη από την 2η συνεδρία, καθώς λεπτές ρυτίδες απαλύνονται και το πρόσωπο εμφανίζει νεανικότερη όψη.

σύσφιξη οβάλ

Το αποτέλεσμα της σύσφιξης απαιτεί συνεδρίες και αρχίζει να φαίνεται μετά την 3η συνεδρία

 ουλές ακμής

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία ουλών ακμής. Ανάλογα με τον αριθμό και το βάθος των ουλών μπορεί να απαιτηθούν 6-8 συνεδρίες

 δυσχρωμίες/κηλίδες

Οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες είναι από τα πιο επίμονα προβλήματατης αισθητικής δερματολογίας και δείκτης φωτογήρανσης. Η εφαρμογη τοπικά laser απαλύνει τις κηλίδες, ενώ η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP βοηθά στην πιο γρήγορη ανάπλαση και επαναφορά της φυσιολογικής χροιάς του δέρματος.

 διεσταλμένους πόρους

Συνήθως προηγείται καθαρισμός προσώπου με αφαίρεση του εγκλωβισμένου σμήγματος με φαγεσωροεξαγωγέα. Κατόπιν το laser σε συνδυασμό με PRP προάγει την σύσφιξη των πόρων και τη μείωση του μεγέθους αυτών.

 ραγάδες σώματος

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις ερυθρές και λευκές ραγάδες σώματος από τηνPlasma Lift. Το laser οδηγεί στη δημιουργία νέου δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, ενώ το PRP ενισχύει και επαυξάνει την επούλωση στην περιοχή των αντιαισθητικών ραβδώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιατρό Γελέκη Σταματίνα.

Ραντεβού