Ένα επιθετικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της <<όψης φλοιού πορτοκαλιού>> με συνδυασμό στοχευμένης μεσοθεραπείας και την μέθοδο των πολλαπλών μικρονυγμών. Αποτελεί μια συνδυαστική υπηρεσία για το Σώμα που αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής μαζί με νέα προϊόντα της Κοσμετολογίας. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα χρησιμοποιεί την διαδερμική είσοδο βιοτεχνολογικών λιποδιαλυτικών ουσιών με τη μέθοδο micro-needling και τη χρήση ενός ειδικού dermaroler προσφέροντας αποτελέσματα Ενέσιμης Μεσοθεραπείας δίχως τις αρνητικές συνέπειες της ενέσιμης μορφής.

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται για τις 4 πρώτες συνεδρίες μία φορά ανά 10-15 ημέρες και για τις επόμενες 4 συνεδρίες μία φορά ανά 20 ημέρες.

Για την ενίσχυση του αποτελέσματος εφαρμόστε στο σπίτι τοπικά Cosmetic Body Roll-Cit της Envirion ρολλάροντας προς όλες τις κατευθύνσεις,κάθετα και οριζόντια,μέχρι να καλύψετε όλη την πάσχουσα περιοχή.Εφαρμόστε Body profile της Εnviron ή Body complex της Evenswiss, στη συνέχεια Avst Vitamin A,C & E Body Oil και κάντε μασάζ για 5 λεπτά.Τυλίξτε με διάφανη μεμβράνη,αφήστε για 20 λεπτά και στο τέλος κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθούν τα υπολείμματα.Αν η περιοχή πρόκειται να εκτεθεί στον ήλιο,εφαρμόστε Rad spf 15.Εφαρμόστε αυτό το πρωτόκολλο αρχικά μέρα παρά μέρα για 1 εβδομάδα κ στη συνέχεια κάθε ημέρα.

Η εφαρμογή στην πραγματικότητα αποτελείται από 2 διαφορετικά επίπεδα δράσης στο σώμα του πελάτη:

  • Τεχνολογία Άμεσης Διαδερμίας (micro-needling)
  • Προϊόντα  Ιατρικής αισθητικής τύπου Ενέσιμης Μεσοθεραπείας  (Λιπόλυσης)

Η προηγμένη τεχνολογία Dermaroler NewDay micro-needling χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη κυλινδροποιημένη περιστροφική εφαρμογή της κεφαλής του συστήματος στο δέρμα. Το πέρασμα  των μικρο-ακίδων πάνω από την περιοχή, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα (με βάθος διείσδυσης ανάλογο με το είδος της κεφαλής που επιλέγεται)  και επιτυγχάνει:

  • Δημιουργία πολλαπλών εισόδων στην Επιδερμίδα για διείσδυση Λιποδιαλυτικών ουσιών
  • Ενεργοποίηση της Ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής Κολλαγόνου

Η χρήση του ειδικού Dermaroler NewDay αυξάνει την αποτελεσματικότητα των ειδικών Λιποτροπικών ουσιών έως και 200% μέσω της τεχνολογίας Micro-Needling και της διαδερμικής απορρόφησης.Το Dermaroler έχει περισσότερες από 400 μικρο-ακίδες και δρα στις  μεγάλες επιφάνειες του σώματος (Μηροί, Γλουτοί, Μπράτσα, Κοιλιά) γρήγορα και αποτελεσματικά, με ελάχιστη ενόχληση.

Το βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι οι μικρο-ακίδες που δημιουργούν σε κάθε πέρασμα, μικροσκοπικές οπές.Η δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 90% των δραστικών λιποδιαλυτικών συστατικών που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

  • Έντονη λιπολυτική δράση λόγω της βελτίωσης της δερματικής μικροκυκλοφορίας και της μείωσης της υπερτροφίας του λιπώδους ιστού
  • Σημαντική μείωση πόντων στα επίμαχα σημεία από τις πρώτες συνεδρίες
  • Έντονη αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και σημαντική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  • Αποσυμφόρηση προβληματικών και μπλοκαρισμένων ζωνών με άμεση ανακούφιση από μικρο-οιδήματα και κατακρατήσεις
  • Ανάπλαση της επιδερμίδας και βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητάς της
  • Επιδερμική Σύσφιξη λόγω της ενδογενούς παραγωγής Kολλαγόνου

Ραντεβού