AquashineBTX – Νέα ενέσιμη μεσοθεραπεία τριπλής δράσης, για Βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, Λάμψη και Botox effect

Η παγκόσμια αισθητική βιομηχανία προϊόντων τείνει να ικανοποιήσει μια αυξανόμενη ανάγκη, βασισμένη στη μεγάλη εμπειρία των ειδικών  και στη μακροχρόνια έρευνα. Ένα σημαντικό επίτευγμα των κοινών προσπαθειών των  ιατρών δερματολόγων, των χημικών και των κοσμετολόγων είναι η δημιουργία του “Aquashine BTX  3 in 1” , ενός  εξελιγμένου μεσοθεραπευτικού προϊόντος νέας γενιάς. Το προϊόν αναπτύχθηκε από επιστήμονες της CAREGEN CO LTD, έπειτα από πολυετή επιστημονική και εργαστηριακή έρευνα, προκειμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στη θεραπεία της αντιγήρανσης. Το χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ότι έχει ιδιαίτερα συσφικτικές, αντιγηραντικές  όσο και αναπλαστικές ιδιότητες.

Τα σημάδια της γήρανσης, που εμφανίζονται σε κάθε ηλικία του ατόμου, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παραγόντων, οι οποίες συνδέονται με τις φυσικές μορφολογικές αλλαγές των ιστών του προσώπου μας, δηλαδή:

 • Δράση των μιμητικών μυών

Η φυσική εμφάνιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης στη περιοχή των μιμητικών μυών 

 • Χρώμα

Αλλαγές  στο χρώμα είναι αποτέλεσμα της μη ισορροπημένης συσσώρευσης  χρωστικών ουσιών στο δέρμα(φωτογήρανση-μέλασμα-καφέ κηλίδες-ευρυαγγείες).

 • Δέρμα

Ανάπτυξη ελεύθερων ριζών και φυσική γήρανση, μείωση του ρυθμού ανάπλασης των κυττάρων

 • Επιδερμίδα

Επιβράδυνση του κυτταρικού κύκλου στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα επακόλουθη πάχυνση, τραχύτητα, θαμπή όψη και ξηρότητα 

 • Σκελετός

Διαδικασίες απορρόφησης και καθίζησης οστών, ιδίως στα κρανιακά οστά, με το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα χαλάρωση, μείωση του όγκου κι αλλοίωση του οβάλ του προσώπου

Όλες αυτές οι αλλαγές στον όγκο  του προσώπου, επιδεινώνονται επιπλέον λόγω της ανακατανομής του λιπώδους ιστού, ο οποίος αυξάνεται στους μηρούς και στην κοιλιά και μειώνεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στους μαστούς και στα χέρια.

Η φόρμουλα του προϊόντος έχει 5 κύριες δράσεις:

 

1. Επικεντρωμένη δράση στην αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης-ΒΟΤΟΧ EFFECT .

Η εισαγωγή μοναδικών βιομιμητικών πεπτιδίων στη σύνθεση του “AQUASHINE ΒΤΧ 3 in 1” οδηγεί σε νέα κλινικά δεδομένα:

Πιο συγκεκριμένα, το πεπτιδικό σύμπλεγμα που περιέχεται προσομοιώνει το φυσικό μηχανισμό της ακετυλοχολίνης, δηλ. μιμείται το ΒΟΤΟΧ, μειώνοντας τη σύσπαση των κινητικών μυών, με αποτέλεσμα σταδιακά να ελαττώνονται οι ρυτίδες έκφρασης .

2. Αύξηση ρυθμού αναγέννησης-Ανάπλασης κυττάρων.

Τα διεγερτικά αυτά πεπτίδια ενεργοποιούν την αναγέννηση και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα τη μεγάλη βελτίωση της υφής του δέρματος.

3. Ομαλοποίηση της μελανογένεσης

Τα ειδικά  προσαρμοσμένα  πεπτίδια προσδίδουν λάμψη και φωτεινότητα,  διορθώνοντας  τις υπερμελαχρώσεις και προλαμβάνοντας τη δημιουργία νέων βλαβών, ομαλοποιώντας την παραγωγή μελανίνης.

4. Αναζωογόνηση του δέρματος

Το υαλουρονικό οξύ με μοριακό βάρος περίπου 1000kDa έως 3000kDa υπάρχει σε δύο υπερ-μοριακές μορφές: μία σφαιρική δομή και μία δικτυωτή δομή.

Ένα χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ-σφαιρική δομή παρέχει ταχεία ενυδάτωση και καλύτερη διάχυση των ενεργών συστατικών.

Ένα υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ-δικτυωτή δομή  προάγει τη  μακροχρόνια απόθεση και διείσδυση πεπτιδίων.

5.Έλεγχος όλων των αναβολικών & καταβολικών διεργασιών του δέρματος

Παρέχεται από ένα προηγμένο μη πεπτιδικό κλάσμα που αποτελείται από αμινοξέα, πολυβιταμίνες και μικροστοιχεία, τα οποία οδηγούν σε παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης.

Αυτό το νέο και πρωτοποριακό συστατικό, κάνει το “AQUASHINE BTX 3 in 1” ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό προϊόν.

 • είναι μία θεραπεία που δρα σε πολλαπλά επίπεδα και λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος Από τη μια η εκλεκτική του δράση στους κινητικούς μύες, από την άλλη η βαθιά ενυδάτωση και θρέψη των κυττάρων, κάνουν το “AQUASHINE 3 in 1” μια εξαιρετική θεραπεία αντιγήρανσης πολλαπλών επιπέδων.
 • μπορεί να συνδυαστεί με το “AQUASHINE ή το AQUASHINE BR” για ενίσχυση της θεραπείας , σε μία μόνο συνεδρία για διαφορετικές περιοχές ή σε μια σειρά συνεδριών για την ίδια περιοχή, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες  του κάθε ασθενούς και με βάση τη δημιουργία ενός πλήρως εξατομικευμένου  πρωτοκόλλου θεραπείας.

Κύριες εφαρμογές του AQUASHINE ВТХ:

i Θεραπεία αντι-γήρανσης και πρόληψης των ρυτίδων:  

 • Βαθιά αναδόμηση του δέρματος
 • Δυναμικές ρυτίδες στην περιοφθαλμική περιοχή (“πόδι της χήνας”)
 • Δυναμικές και στατικές ρυτίδες στο μέτωπο, περιστοματικές ρυτίδες, κατακόρυφες ρυτίδες πάνω από το άνω χείλος κλπ.
 • Διόρθωση περιγράμματος προσώπου

ii Θεραπείας Ακμής-Ουλών:

 • Ατροφικά σημάδια μετά τον εμβολιασμό
 • Μετεγχειρητικές ουλές
 • Προετοιμασία για dermabrasion και ενίσχυση της νέο-κολλαγονογένεσης

iii Παρατεταμένη δράση  της αλλαντοικής ουσίας τύπου α(ΒΟΤΟΧ)  και ενίσχυση της μυϊκής χαλάρωσης, ιδιαίτερα χρήσιμο  σε περίπτωση αντοχής στη θεραπεία του ΒΟΤΟΧ

iv Βελτίωση υπερμελαχρώσεων

Κλινικές έρευνες

Η εισαγωγή νέων τεχνικών και οι τελευταίες έρευνες μοριακής βιολογίας , οδήγησαν λοιπόν στη δημιουργία του “AQUASHINE BTX 3 in 1”, ενός εξαιρετικά λειτουργικού προϊόντος στην εργαλειοθήκη της αισθητικής δερματολογίας, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σε πολλά προβλήματα :

 • ανοίγει νέους ορίζοντες χρήσης στην αισθητική δερματολογία γιατί  μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες τεχνικές αντίστοιχα με το πρόβλημα του κάθε ασθενούς
 • θα βοηθήσει στην επίλυση των ιδιαίτερων αναγκών  σε πολύ ευαίσθητες περιοχές δέρματος, όπως η περιοφθαλμική περιοχή, πάντα με ασφάλεια κι εντυπωσιακά αποτελέσματα

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  AQUASHINE

 • AQUASHINE BTX 3 ΙΝ 1

Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και βοηθά στην ανανέωση του δέρματος και σύσφιξη των μαλακών ιστών του προσώπου. Θα ισορροπήσει τη δραστηριότητα των  μυών του δέρματος και θα βοηθήσει στη λείανση των ρυτίδων.

 • AQUASHINE

Επιταχύνει τις διαδικασίες που βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος.

 • AQUASHINE BR

Καθορίζει και παρατείνει τα επιτυχημένα αποτελέσματα, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό.

Ραντεβού