Θεραπεία HIFU για Σύσφιξη σε Πρόσωπο, Λαιμό, Διπλοσάγωνο και σώμα!

HIFU – Αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!

Γυρίστε το ρολόι 10 χρόνια πίσω με το νέο πρωτοποριακό μη-επεμβατικό λίφτινγκ με υπέρηχους!

Μέχρι τώρα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η επιλογή ενός λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Είναι η τέλεια σύσφιξη για προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ και σώμα. Γυναίκες και άντρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα με τους νέους εστιασμένους υπερήχους υψηλής ενέργειας.

Τι είναι το HIFU ;

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού face lift, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι μία ουσιαστικά μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, η θεραπεία HIFU παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος, και παρέχει στοχευμένη υψηλή ενέργεια ειδικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τους δομικούς της ιστούς , στο δέρμα , καθώς και στη μεμβράνη ή αλλιώς περιτονία των μυών, όπου λόγω του επιλεκτικού τραύματος δημιουργείται μια φλεγμονή που οδηγεί σε παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και εντυπωσιακή σύσφιξη.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος HIFU face;

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, όπως το λέιζερ, το IPL και τις ραδιοσυχνότητες, οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα από έξω προς τα μέσα, η θεραπεία HIFU δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.

Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων, (HIFU) διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυικό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα.  Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές . Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου  κι ελαστίνης, οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται, χαρίζοντάς σας νεανική και ξεκούραστη όψη, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο, θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.

Που βασίζεται η πρωτοπορία της θεραπείας HIFU face;

Η πρωτοπορία της θεραπείας HIFU® βασίζεται στο ότι έχει αποτελεσματική δράση  σε 3 διαφορετικά επίπεδα του δέρματος.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία δρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:

  • Κάτω από την επιδερμίδα σε βάθος 1,5 mm.
  • Στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, σε βάθος 3mm.
  • Στο επίπεδο του Επιφανειακoύ Μυο-απονευρωτικού Συστήματος-περιτονία μυών (SMAS), σε βάθος 4,5 mm!

Επίσης για το σώμα, υπάρχει δυνατότητα δυείσδυσης σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος των 9 και 13 mm!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας HIFU;

  • Απαιτεί μία θεραπεία μόνο ανά τρεις με έξι μήνες για σύνολο 2-3 θεραπειών. Επιτυγχάνει αμέσως ανύψωση του οβάλ του προσώπου. Το αποτελέσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Μόλις φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, συντήρηση  μία φορά κάθε έξι με δώδεκα μήνες, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.
  • Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα και προφυλάξεις για μετά τη θεραπεία.
  • Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές σας.
  • Μη επεμβατική, μη χειρουργική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία (Εγκεκριμένη από τον FDA).
  • Τα αποτελέσματα συμβαίνουν με φυσικό τρόπο, λόγω της προαγωγής της παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η θεραπεία HIFU;

Άντρες και γυναίκες με ηλικία άνω των τριάντα ετών, όταν παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους στο πρόσωπο, στο λαιμό ή στο σώμα τους έχει γίνει πιο χαλαρό και επιθυμούν να το βελτιώσουν χωρίς χειρουργείο , χαρίζοντάς του καλύτερη όψη, σφριγηλότητα και ορατή σύσφιξη. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης. Οι ασθενείς 40-60  χρονών, είναι επίσης απόλυτα κατάλληλοι για τη θεραπεία HIFU, καθώς οι λειτουργίες του οργανισμού, κατά συνέπεια και του δέρματος (παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, μέχρι και αυτήν των οιστρογόνων, δηλαδή των γυναικείων ορμονών που συντελούν στη νεανική συμπεριφορά των κυττάρων), φθίνουν.

Ακόμη είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας άνω των  60 χρόνων, εάν ο βαθμός χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος  δεν είναι εξαιρετικά πολύ μεγάλος. Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνους που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση λίφτινγκ στο παρελθόν για να παρατείνουν τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Κατά πόσο είναι ασφαλής η θεραπεία HIFU;

Χιλιάδες θεραπείες έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με την τεχνολογία HIFU με θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η ενέργεια υπερήχων χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερα από 50 χρόνια, πράγμα που δηλώνει την αξιοπιστία της.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία HIFU;

  • Λείανση – Μείωση επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων
  • Βελτίωση του διπλοσάγωνου
  • Ανύψωση των βλεφάρων
  • Αναδόμηση – Αναζωογόνηση του δέρματος
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
  • Πιο νεανικό δέρμα (μέτωπο, μάτια, στόμα, λαιμός)
  • Βελτίωση όψης ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι)
  • Επιβραδύνει τη γήρανση
  • Ανασηκώνει & σφίγγει τα μάγουλα
  • Βελτιώνει το περίγραμμα & τη σφριγηλότητα του προσώπου

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπεία HIFU;

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό αμέσως μετά τη θεραπεία. Αρχικά, θα υπάρχει μια αίσθηση τεντώματος της περιοχής ,η οποία θα βελτιώνεται σταδιακά για τις ερχόμενες 12 εβδομάδες.

Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Μετά από κάποιο διάστημα (1-2 χρόνια) η παραγωγή κολλαγόνου φθίνει ξανά και πρέπει η θεραπεία να επαναληφθεί. Η βελτίωση μπορεί να συνεχιστεί για 6 μήνες μετά τη θεραπεία, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο!

Η δερματολόγος Γελέκη Τίνα, γνωστή για τη μεγάλη εμπειρία της στις συνδυαστικές θεραπείες , έχει δημιουργήσει ένα πρωτοπόρο συνδυαστικό πρωτόκολλο θεραπείας, όπου το HIFU συνδυάζεται με τα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων, προκειμένου να απογειώσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας έχοντας τον ελάχιστο δυνατό ερεθισμό. Εξηγεί ότι η άνοδος της θερμοκρασίας που προκαλούν οι ραδιοσυχνότητες σε όλο το πάχος επιδερμίδας, χορίου και υποδορίου λίπους , βοηθούν τους υπερήχους , που δρουν μικροεστιακά, να δράσουν στο μέγιστο της αποτελεσματικότητας τους , κινητοποιώντας τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κολλαγόνο κι ελαστίνη!

Ο συνδυασμός δε, με εξειδικευμένα προϊόντα νανοτεχνολογίας αμέσως μετά τη θεραπεία χαρίζει μοναδικά κι εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Ραντεβού