Ενέσιμη θεραπεία κατά των δυσχρωμιών με PROSTROLANE blanc B

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ

Η σειρά PROSTROLANE βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία εκλεκτικής δράσης με σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση βιομιμητικών πεπτιδίων.

Διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και αποδεσμεύει σταδιακά αλυσίδες πεπτιδίων συνεχώς για 15 ημέρες, μέχρι να αποδομηθεί πλήρως.

Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια, ερεθισμό ή φλεγμονή καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή.

Απαιτούνται μόλις 1 – 3 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Καθώς η τεχνολογία στη σειρά

PROSTROLANE επιτρέπει τη μεταφορά και απελευθέ-ρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

* καινοτόμα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

Η υπερέκκριση μελανίνης από κύτταρα που βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος εκφράζεται με τη μορφή δυσχρωμιών στην επιδερμίδα. Οι ανομοιογενείς μελαχρωματικές διαταραχές στις ακάλυπτες περιοχές του σώματος, κυρίως στο πρόσωπο, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με την τεχνολογία των Βιομιμητικών Πεπτιδίων. Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια εξειδικεύονται στην αναστολή της δράσης της τυροσινάσης, του ενζύμου που ευθύνεται για την υπερπαραγωγή μελανίνης και την εμφάνιση δυσχρωμιών στην επιφάνεια του δέρματος.

PROSTROLANE blanc B

* λεύκανση δέρματος, μέλασμα, χλόασμα και υπερμελάχρωση

Ραντεβού