ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Η ξηρότητα του κόλπου είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Σε γυναίκες 18-50 ετών το ποσοστό είναι 17-20%, στις ηλικίες όμως 50-60 ετών, το ποσοστό αυτό ξεπερνά το 60%.

Η κολπική ξηρότητα δημιουργεί πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής οδηγώντας στη μείωση της ερωτικής επιθυμίας. Καθώς το πρόβλημα είναι πολύ «προσωπικό», πολλές γυναίκες το κρατούν για τον εαυτό τους και αυτό μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό αρνητικά τη σχέση τους, ειδικά όταν η γυναίκα δυσκολεύεται να αποκαλύψει στο γιατρό της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πλέον η κολπική ξηρότητα αντιμετωπίζεται  είτε με laser είτε με μεσοθεραπεία είτε με συνδυασμό και των δύο, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την ηλικία της γυναίκας.

 

Η θεραπεία με laser γίνεται με ειδικό laser CO2. Η ενέργεια που χρησιμοποιείται εισέρχεται σε βάθος περίπου μισού χιλιοστού μέσα στο βλεννογόνο του κόλπου, διεγείροντας ταυτόχρονα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στις βαθύτερες στοιβάδες. Έτσι επιτυγχάνεται μια πραγματική αναζωογόνηση καθώς ο νέος βλεννογόνος, ως προς τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και την υγρασία, έχει χαρακτηριστικά που είχε σε πολύ νεότερη φάση της ηλικίας του.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εκτοξεύεται με την παράλληλη χρήση PRP ή plasmolifting,  δηλαδή της αυτόλογης μεσοθεραπείας, όπου απομονώνονται αυξητικοί παράγοντες μετά από αιμοληψία, ενεργοποιούνται με ειδικούς ενεργοποιητές κι εγχύονται ενέσιμα στις υπό θεραπεία περιοχές.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ  ΧΕΙΛΕΩΝ ΑΙΔΟΙΟΥ

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη του αιδοίου όπως και η περιοχή γύρω από τα χείλη αποκτούν «ρυτίδες» ή μικρές δυσμορφίες. Είναι αισθητό πλέον στη σημερινή γυναίκα, όπου η αποτρίχωση της περιοχής του μπικίνι κάνει ορατές όλες τις μικρές ή και μεγαλύτερες αλλαγές και δυσμορφίες.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ ΠΡΙΝ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ ΜΕΤΑ

TRIMING ΜΙΚΡΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΑΙΔΟΙΟΥ

Με μικροσκοπικούς «σπινθήρες» με τη βοήθεια εξειδικευμένου laser (PLEXR) εξαχνώνουμε τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή του αιδοίου και στα μεγάλα χείλη, καθώς επίσης διορθώνονται και οι μικρές ασυμμετρίες των μικρών χειλέων του αιδοίου.Παράλληλα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται στα βαθύτερα στρώματα δέρματος αυξάνει το πάχος και την πυκνότητα των ελαστικών ιών , με αποτέλεσμα αισθητή βελτίωση στην ποιότητα και στη σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής.  

Η ατροφία και η υποτροφία των χειλέων αιδοίου

Οφείλεται σε μια μείωση του λιπώδους υποστηρικτικού ιστού στα μεγάλα χείλη  αιδοίου(λιπο-ατροφία) ή/ και στη γενική υποτροφία του συνδετικού ιστού του δέρματος . Είναι γενετικής προέλευσης, έχει να κάνει με πρόωρη γήρανση  ή συνδέεται με  προχωρημένα στάδια μετα-εμμηνοπαυσιακής ξηρότητας.

Εάν  τα χείλη είναι πολύ μικρά ή  και ανύπαρκτα κάποιες  φορές,  εξαιτίας της απουσίας προστασίας του αιδοίου από αυτά, δημιουργούνται πολλά προβλήματα, όπως δυσφορία και κνησμός, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά την καθημερινή ζωή του ασθενούς. Πράγματι, τα χείλη διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο για την αποτροπή της τριβής, ιδιαίτερα όταν  οι γυναίκες ντύνονται, ειδικά εάν φορούν σφιχτά ρούχα,  ή ασκούν αθλήματα, όπως ιππασία ή ποδηλασία, όπου ο τραυματισμός είναι πιο έντονος.

Η υποτροφία των μεγάλων χειλέων μπορεί να εμφανιστεί σε νεαρή ηλικία (ηλικία 46 κατά μέσο όρο). Ορισμένοι ασθενείς παρουσίασαν συμπτώματα σε ηλικία περίπου 37 ετών (γενετική προδιάθεση, πρόωρη εμμηνόπαυση, τρόπος ζωής, κλπ.).

Η έγχυση του διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέος DESIRIAL® μέσα στο δέρμα του αιδοίου μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση, βιοδιέγερση και αποκατάσταση της δραστηριότητας των ινοβλαστών για να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία των γυναικείων γεννητικών ιστών.

ΑΥΞΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ G

Το σημείο G  -G-spot- είναι μία κρυφή περιοχή της γυναίκας που όταν ερεθιστεί προκαλεί ηδονή και οργασμό.

Το σημείο G βρίσκεται ανατομικά στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου σε απόσταση 3-5cm από την είσοδό του.

Σήμερα η σεξουαλικώς ενεργή γυναίκα έχει την επιλογή να βελτιώσει το σημείο G αναζωογονώντας και αυξάνοντας το με τη νέα επαναστατική μέθοδο G-shot, αυξάνοντας τη σεξουαλική της ικανοποίηση.

Η αύξηση του σημείου G επιτυγχάνεται έως και 4 φορές με την έγχυση στο σημείο ενός επεξεργασμένου εμφυτεύματος μίγματος κολλαγόνου και APRP (Autologous Platelets Rich Plasma) έχοντας σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ερεθισμού και του γυναικείου οργασμού τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια.

Pink intimate system – Η ιδανική λύση για τη θεραπεία της ευαίσθητης γυναικείας γεννητικής περιοχής

 

Το Pink intimate System είναι μια λύση που αποτελείται από μοναδικά και αποτελεσματικά συστατικά, συνδυασμένα για να εγγυηθούν ένα άμεσο αποτέλεσμα. ‘Ολα τα συστατικά του περιέχουν απολεπιστική, λευκαντική και ανορθωτική δράση.

Η θεραπεία με το Pink intimate System:

  • Στοχεύει στις πιο συνήθεις ατέλειες της κολπικής περιοχής
  • Παρέχει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης
  • Μειώνει την ανάπτυξη των τριχών
  • Παρέχει αποτέλεσμα λεύκανσης
  • Μειώνει την ερυθρότητα και έχει καταπραϋντική δράση
  • Δίνει ένα μη τραυματικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης

Ενδείξεις:

  • Θεραπεία της κολπικής χαλάρωσης
  • Θεραπεία της περιπρωκτικής χαλάρωσης
  • Μη τραυματική αναζωογόνηση της κολπικής περιοχής
  • Λεύκανση βουβωνική χώρας
  • Λεύκανση του εφηβαίου και των μεγάλων χειλέων
  • Λεύκανση θηλών
  • Λεύκανση μασχαλών

Το Pink Intimate System, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περιοχών εκτός της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Συγκεκριμένα, η σύνθεσή του έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία της περιοχής της μασχάλης, της βουβωνικής χώρας και για την λεύκανση της περιοχής της θηλής.

Ραντεβού