Το Reaction της Viora σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας,της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από το 90% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα, η οποία αφορά όχι μόνο εκείνες με αυξημένο σωματικό λίπος αλλά και τις αδύνατες. Στην πραγματικότητα ο συνδετικός ιστός σχηματίζει ένα «δίχτυ» πάνω από το λίπος και καθώς αυξάνεται ο όγκος των λιποκυττάρων, δημιουργείται μία ανομοιογενής επιφάνεια. Οι άνδρες εξαιτίας του γεγονότος ότι ο συνδετικός ιστός τους είναι πιο πυκνός, δεν υποφέρουν στο ίδιο ποσοστό από την αντιαισθητική όψη της εμφάνισης της κυτταρίτιδας ,σε σχέση με τις γυναίκες.

Τώρα όμως περισσότερο από ποτέ, οι γυναίκες έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα. Οι νέες θεραπείες αφορούν όχι μόνο στη σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη της επιδερμίδας και στη μείωση πόντων από τις επίμαχες περιοχές.

Οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές απο τις πρώτες συνεδρίες και οδηγούν σε λιποσυρρίκνωση ( μείωση πόντων ),σύσφιξη και ταυτόχρονη βελτίωση του τόνου και της όψης της επιδερμίδας.Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων διεισδύει βαθιά κάτω απο το δέρμα και στοχεύει τα διογκωμένα λιποκύτταρα,με σκοπό την αύξηση του μεταβολισμού τους και την αισθητική μείωση του όγκου τους. Παράλληλα,με την αναρρόφηση,βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία του αίματος και η λεμφική παροχέτευση.Η προτεινόμενη θεραπεία αποτελείται απο 8 συνεδρίες ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενούς.Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε συνδυασμό με σωματική άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή.

Με βάση τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της χρήσης της διπολικής Ραδιοσυχνότητας και λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς των μέχρι σήμερα διαθέσιμων συστημάτων Ραδιοσυχνοτήτων (RF), παρουσιάζουμε το REACTION με την μοναδική τεχνολογία CORE, ως το ιδανικό σύστημα για θεραπείες:

  • Κυτταρίτιδας
  • Βελτίωσης του περιγράμματος ακόμα και μετά από ραγδαία απώλεια βάρους (χειρουργείο Βαριατρικής, Λιποαναρρόφησης, τοκετό, κλπ)
  • Αντιμετώπισης της χαλάρωσης λόγω γήρανσης σε πρόσωπο και σώμα
  • Σύσφιξης
  • Bελτίωσης Ραβδώσεων – Ραγάδων

Η τεχνολογία CORE (Channeled Optimal RF Energy) συνδυάζει την θερμική δράση των Ραδιοσυχνοτήτων με την μηχανική βελτίωστης λεμφικής κυκλοφορίας, που προκαλείται από την παλμική αναρρόφηση του δέρματος.

Αποτέλεσμα αυτών είναι η βελτίωση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων και η μείωση του όγκου τους, με ταυτόχρονη συστολή των ινών κολλαγόνου και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ.

  • H πηγή παραγωγής Ραδιοκυμάτων αποδίδει τρεις διαφορετικές συχνότητες με διαφορετική διεισδυτικότητα στον ιστό, ώστε να έχουμε σαφή, στοχευμένη και ομοιόμορφη απόδοση της ενέργειας.
  • Η αναρρόφηση (vacuum) βοηθά ώστε να διεισδύσει βαθύτερα η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων
  • Η αύξηση της θερμοκρασίας στο επιθυμητό επίπεδο γίνεται εύκολα και γρήγορα
  • Η θεραπεία είναι ανώδυνη και απολύτως ανεκτή, λόγω του ότι η αύξηση της θερμοκρασίας στο χόριο και τον λιπώδη ιστό δεν γίνεται δια της μετάδοσης από την επιδερμίδα προς τις βαθύτερες στοιβάδες, αλλά απ’ευθείας στο επιθυμητό βάθος.
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και από τις πρώτες συνεδρίες.

Ραντεβού