Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια αποτελεσματική και λιγότερο επιθετική θεραπεία ανανέωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Πρόκειται για τη μέθοδο εκείνη που στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων αυτής.
Μέσω ενός μικροτραυματισμού που γίνεται στην επιφάνεια του δέρματος με τη συσκευή της Μικροδερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται τόσο η ανανέωση της επιδερμίδας όσο και η άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων.
Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία η οποία  εκμεταλευόμενη την τεχνολογία έρχεται να απαλλάξει την εικόνα μας από την αντιαισθητική “θαμπάδα” του δέρματος και να μας προσφέρει λάμψη και ανανέωση.

Η μέθοδος Jet-M είναι μία απόλυτα φυσική-ανώδυνη μέθοδος θεραπείας, η οποία βελτιώνει γρήγορα και εντυπωσιακά την εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Χρησιμοποιεί την υδροβολή, δηλαδή τον ψεκασμό υπό πίεση του δέρματος με φυσιολογικό ορό και αέρα, τα οποία απελευθερώνονται με υπερηχητική ταχύτητα.
Με αυτόν το τρόπο οι αποφραγμένοι πόροι καθαρίζονται σε βάθος, χωρίς κίνδυνο ερεθισμού, επιμόλυνσης, τραυμάτων και δημιουργίας σπασμένων αγγείων (ευρυαγγειών) –δυσχρωμιών και ουλών. Παράλληλα η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ανανέωνεται και οξυγονώνεται σε βάθος, καθώς η υδροβολή ασκεί μάλαξη και τονώνει τη μικροκυκλοφορία. Εξάλλου η έκχυση μεγάλων ποσοτήτων νερού και οξυγόνου σε βάθος, είναι η θεμελιώδης αρχή της ανάπτυξης και της ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος.
Στο τέλος η επιδερμίδα σας δείχνει πιό δροσερή, απαλή, φωτεινή και νεανική, χωρίς επώδυνες διαδικασίες και ταλαιπωρίες.
Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, αλλά και στην πλάτη, στο στέρνο, στα χέρια, στα πόδια και στους αγκώνες. Εξαιρετικά αποτελέσματα δίνει στην ακμή, καθώς επίσης αποτελεί άριστη επιλογή για την περιποίηση ενός υπερευαίσθητου ατοπικού δέρματος.

Η Μικροδερμοαπόξεση καταπολεμά κυρίως τα προβλήματα φωτογήρανσης και τις ήπιες χρωματικές βλάβες ενώ έχει αποδειχθεί ότι η συχνή επανάληψη της θεραπείας  απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και βελτιώνει τις επιφανειακές ουλές καθώς και ορισμένες μορφές ακμής.
Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι μια ρυτίδα χρειάζεται περίπου 10 χρόνια για να σχηματιστεί και να εμφανιστεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι η Μικροδερμοαπόξεση αφορά ηλικίες μεγαλύτερες, όπου έχουν ήδη εγκατασταθεί σημάδια φθοράς και γήρανσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Σε αντίθεση με την παραπάνω διαπίστωση, πρέπει να τονίσουμε ότι η θεραπεία με Μικροδερμοαπόξεση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Έτσι σε μικρές ηλικίες η Μικροδερμοαπόξεση μπορεί να βελτιώσει κάποιες μορφές ακμής του προσώπου πετυχαίνοντας έναν βαθύ καθαρισμό του δέρματος από νεκρά κύτταρα και μια τόνωση της επιδερμίδας ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να απαλύνει ή και να επιτύχει πρόληψη από τη δημιουργία μικρών επιφανειακών ρυτίδων ή και ήπιων  δυσχρωμικών αλλοιώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιατρό Γελέκη Σταματίνα.

Ραντεβού