Ακούγεται περίεργο, αλλά άκρως ενδιαφέρον! Πρόκειται για μία εντελώς καινούρια θεραπεία, που βασίζεται επάνω σε παγκόσμια πατέντα και είναι δοκιμασμένη χρόνια στο εξωτερικό.

Το αυτόλογο PRP εγκαινιάζει έναν εντελώς καινούριο κλάδο, αυτόν της κοσμετικής δερματολογίας.

Η χρήση παραγόντων από τον ίδιο μας τον οργανισμό (όπως για παράδειγμα πλάσμα ή βλαστοκύτταρα) πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην ιατρική κοσμετολογία για θεραπείες προσώπου ή σώματος.

Για πρώτη φορά, τα στοιχεία από το ίδιο μας το σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γεννητική περιοχή για να πραγματοποιηθεί ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση των αισθητικών προβλημάτων!

Πρόκειται για μία θεραπεία, που δεν απαιτεί αναισθησία, ούτε επίσκεψη σε νοσοκομείο.

Πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος συλλέγει εντελώς ανώδυνα πλάσμα και βλαστοκύτταρα από τον οργανισμό σας και έπειτα από ειδική επεξεργασία που γίνεται άμεσα, τα εγχέει στην περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων.  Η αυτόλογη έγχυση των βλαστοκυττάρων, διαρκεί το πολύ 30 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα.

prp in vagina

Με την πάροδο των χρόνων το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού μειώνεται, για αυτό και παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πρόσωπο, αλλά σε όλα τα όργανα, όπως και στη γεννητική περιοχή. Οι γυναίκες λοιπόν μεγαλώνοντας, και ιδιαίτερα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς, είναι λογικό να παρατηρούν χαλάρωση στη γεννητική περιοχή, η οποία δημιουργεί ψυχολογικά και λειτουργικά προβλήματα, επηρεάζοντας σαφώς ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή.

Επίσης, ένας ανοιχτός κόλπος επηρεάζει σημαντικά την υγιεινή της γυναίκας, αφού η περιοχή είναι ευάλωτη σε βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς. Έτσι έχει παρατηρηθεί, ότι οι γυναίκες με χαλάρωση αιδοίου έρχονται συχνότερα από το κανονικό αντιμέτωπες με μυκητιάσεις, κολπίτιδες κ.α.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι με τη θεραπεία βλαστοκυττάρων μπορούν να διορθωθούν και μικρές δυσμορφίες της περιοχής όπου δεν απαιτείται επέμβαση αιδοιοπλαστικής, όπως μικρή ασυμμετρία χειλέων του αιδοίου κ.α.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, καθώς δεν εγχέεται καμία “ξένη” ουσία που με τον καιρό θα απορροφηθεί από τον οργανισμό σας! Πρόκειται για μία εντελώς προσωποποιημένη θεραπεία, που γίνεται από το σώμα σας… αποκλειστικά και μόνο για εσάς! Μέσα σε μόλις 30 λεπτά λοιπόν, έχει πραγματοποιηθεί ανάπλαση της γεννητικής περιοχής, έχουν διορθωθεί οι μικρές ασυμμετρίες ή δυσμορφίες που προϋπήρχαν, έχετε αποφύγει τον κίνδυνο συχνών λοιμώξεων και έχετε ανακαλύψει το νέο σας εαυτό.

Στο ιατρείο μας πραγματοποιείται με μία μόνο αιμοληψία αυτόλογη μεσοθεραπεία –PRP προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ , παράλληλα με αυτήν του κόλπου. Η άρτια συνεργασία της εξειδικευμένης δερματολόγου Γελέκη Τίνας και του γυναικολόγου Πριονιστή Κωνσταντίνου σας εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη ανάπλαση κι αναζωογόννηση δέρματος και κόλπου με την κορυφαία θεραπεία συνδιαστικού plasmolifting ,πρώτη φορά διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

 

Pink intimate system – Η ιδανική λύση για τη θεραπεία της ευαίσθητης γυναικείας γεννητικής περιοχής

Το Pink intimate System είναι μια λύση που αποτελείται από μοναδικά και αποτελεσματικά συστατικά, συνδυασμένα για να εγγυηθούν ένα άμεσο αποτέλεσμα. ‘Ολα τα συστατικά του περιέχουν απολεπιστική, λευκαντική και ανορθωτική δράση.

Η θεραπεία με το Pink intimate System:

 • Στοχεύει στις πιο συνήθεις ατέλειες της κολπικής περιοχής
 • Παρέχει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης
 • Μειώνει την ανάπτυξη των τριχών
 • Παρέχει αποτέλεσμα λεύκανσης
 • Μειώνει την ερυθρότητα και έχει καταπραϋντική δράση
 • Δίνει ένα μη τραυματικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης

Ενδείξεις:

 • Θεραπεία της κολπικής χαλάρωσης
 • Θεραπεία της περιπρωκτικής χαλάρωσης
 • Μη τραυματική αναζωογόνηση της κολπικής περιοχής
 • Λεύκανση βουβωνική χώρας
 • Λεύκανση του εφηβαίου και των μεγάλων χειλέων
 • Λεύκανση θηλών
 • Λεύκανση μασχαλών

Το Pink Intimate System, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περιοχών εκτός της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Συγκεκριμένα, η σύνθεσή του έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία της περιοχής της μασχάλης, της βουβωνικής χώρας και για την λεύκανση της περιοχής της θηλής.

Ραντεβού