Θεραπεία κυτταρίτιδας με το επαναστατικό σύστημα της ALIDYA

Είναι η πρώτη καινοτόμος θεραπεία αντιμετώπισης της ενοχλητικής και αντιαισθητικής ”όψης φλοιού πορτοκαλιού” που προβληματίζει όλες τις γυναίκες. Το ALIDYA είναι η πρώτη παγκοσμίως ενέσιμη θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Έχει σχεδιαστεί για να διαλυτοποιεί και να αφαιρεί τις τοξίνες, να βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και να ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Ανάλογα με τον βαθμό της κυτταρίτιδας απαιτούνται 8 έως μέγιστο 12 συνεδρίες για την εξασφάλιση εντυπωσιακών ορατών κλινικών αποτελεσμάτων. Οι πρώτες 4 συνεδρίες γίνονται ανά 7 ημέρες,στη συνέχεια ανά 2 εβδομάδες κ μετά 1 φορά το μήνα για συντήρηση.

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η “τοπική λιποδυστροφία'” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται απο κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν. Με απλά λόγια, ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράφει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών.

Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA™ μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

To ALIDYA, ένα ενέσιμο προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται απο μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA  εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών (σιδήρου και αιμοσιδηρίνης) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων) και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Ραντεβού