ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ για τα μάτια με PROSTROLANE inner B SE

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ

Η σειρά PROSTROLANE βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία εκλεκτικής δράσης με σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση βιομιμητικών πεπτιδίων.

Διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και αποδεσμεύει σταδιακά αλυσίδες πεπτιδίων συνεχώς για 15 ημέρες, μέχρι να αποδομηθεί πλήρως.

Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια, ερεθισμό ή φλεγμονή καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή.

Απαιτούνται μόλις 1 – 3 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Καθώς η τεχνολογία στη σειρά

PROSTROLANE επιτρέπει τη μεταφορά και απελευθέ-ρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

* καινοτόμα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ

Το οίδημα κάτω από τα μάτια οφείλεται στην εναπόθεση λίπους στην υποοφθαλμική περιοχή, που σε συνδυασμό με τη μείωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας κάτω από τα βλέφαρα, προβάλλει προς τα έξω σχηματίζοντας αντιαισθητικές «σακούλες».

Η έκχυση πεπτιδίων στο λιπώδη ιστό συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκκυτάρων και αποτρέπει την αναδιόγκωσή τους. Η περιοχή αποκαθίσταται φυσικά. Καθώς διεγείρεται η σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ανακτάται η σφριγηλή και νεανική όψη του δέρματος στα κάτω βλέφαρα, οι «σακούλες» εξαφανίζονται και η επιδερμίδα επιστρέφει στο φυσιολογικό επίπεδο.

PROSTROLANE inner B SE

* μείωση της εναπόθεσης λίπους και αποκατάσταση της ελαστικότητας στην περιοχή των ματιών

Ραντεβού