Αναίμακτο Lifting-Μη Χειρουργική Βλεφαροπλαστική με Plexr

Η συσκευή PLEXR χρησιμοποιεί την τέταρτη κατάσταση της ύλης, δηλαδή το ΠΛΑΣΜΑ. Δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με κεραυνό προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους επιφανειακούς δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Γι αυτό δε δημιουργούνται ουλές και η αποθεραπεία είναι γρήγορη. Η μέθοδος αυτή είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή, στα πλαίσια της αναίμακτης αισθητικής χειρουργικής, είναι ό,τι πιο καινούριο υπάρχει και χρησιμοποιείται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ιατρούς όπως η Κα Γελέκη Τίνα·

Πλεονεκτήματα Plexr

 • ΟΧΙ ράμματα
 • OXI νυστέρι ή Laser
 • ΟΧΙ νέκρωση ή έγκαυμα
 • Προστασία γειτονικών ιστών
 • Επιλεκτική εξάχνωση κερατινοκυττάρων
 • Before-ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  After-ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  ΠΡΙΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ

Αναίμακτη μη χειρουργική βλεφαροπλαστική με Plexr

Η χαλάρωση και περίσσεια δέρματος των βλεφάρων εμφανίζεται ακόμη και σε μικρές ηλικίες. Έτσι το βλέμμα εμφανίζεται κουρασμένο ή και «γερασμένο».
Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, όπως εξάλλου λέει και το όνομα της, δε χρησιμοποιεί νυστέρι ή λέιζερ για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αλλά ούτε ράμματα με αποτέλεσμα να αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι και οι επιπλοκές της επέμβασης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους όσους έχουν πρόβλημα ανεξαρτήτου ηλικίας.
Πραγματοποιείται αφαιρώντας κερατινοκύτταρα μέσω εξάχνωσης. Δηλαδή τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα εξαχνώνονται χωρίς να επηρεάζεται η βασική μεμβράνη, χωρίς να προκαλείται αιμοραγία και το πιο σημαντικό χωρίς να προκαλείται νέκρωση στους περιβάλλοντες και υποκείμενους ιστούς.

 • Before-ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  After-ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  ΠΡΙΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ

Η διαδικασία εφαρμόζεται σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές ρυτίδες, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα, χωρίς παρενέργειες.
Ο ασθενής μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να δει άμεσα το αποτέλεσμα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20-45 λεπτά και οι εφελκίδες (κάπαλα) που είναι μεγέθους λιγότερο από ένα χιλιοστό, θα πέσουν σε 3 με 5 μέρες στη χειρότερη περίπτωση. Το υπολοιπόμενο ερύθημα αποδράμει σε 15-28* ημέρες. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του την ίδια ημέρα ακόμα και μετά την εφαρμογή με ειδικό καλυπτικό προϊόν.

 

Ραντεβού