Luxury treatments by Dr. Geleki

Botox και Fillers Υαλουρονικού

Περιγραφή θεραπείας

Η θεραπεία με Botox χρησιμοποιεί Βοτουλινική τοξίνη για να προκαλέσει προσωρινή χαλάρωση των μυών που προκαλούν ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια και την περιοχή του λαιμού. Τα Fillers υαλουρονικού οξέος γεμίζουν τις γραμμές και τις ρυτίδες και προσθέτουν όγκο στις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως τα χείλη, τα μάγουλα, το πηγούνι, οι γραμμές των γνάθων. Συνήθως διαρκούν από 6 έως 18 μήνες.

Τι περιλαμβάνεται

  • Εξάλειψη των ρυτίδων.
  • Διόρθωση του οβάλ προσώπου και αναμόρφωση του όγκου σε διάφορες περιοχές του προσώπου, του λαιμού.

Τι να περιμένεις

  • Αρμονία και συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Ο ασθενής φαίνεται νεότερος, λιγότερο κουρασμένος και χαλαρός.
  • Δεν επιτρέπεται στον ασθενή να σκύψει για 4 ώρες μετά τη θεραπεία.

Διάρκεια

Μια ώρα.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου & θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου και λαιμού

Περιγραφή θεραπείας

Μετά την κλινική εξέταση και την δερματική ανάλυση, η Δρ. Τίνα Γελέκη δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο συνδυασμένων θεραπειών για να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στις ανάγκες του δέρματος του ασθενούς. Αρχικά γίνεται συνδυασμός ενζυματικών peeling για την προετοιμασία και τον καθαρισμό της επιφάνειας του προσώπου και του λαιμού. Στη συνέχεια προχωράμε στην υδροδερμοαπόξεση, χρησιμοποιώντας τη συσκευή jet-peel, η οποία καθαρίζει σε βάθος τους πόρους χωρίς κίνδυνο ερεθισμού και ταυτόχρονα ενυδατώνει και βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση. Συνεχίζουμε με τα χημικά peeling και τη συσκευή hydra-facial, που καθαρίζει σχολαστικά το δέρμα και διεισδύει πιο βαθιά στα ενεργά συστατικά. Στο τέλος, η ηλεκτροπόρωση και οι υπέρηχοι βοηθούν στη διείσδυση ενός εξατομικευμένου κοκτέιλ βιταμινών, υαλουρονικού οξέος και πεπτιδίων στο δέρμα, βελτιώνοντας περαιτέρω τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Τι περιλαμβάνεται

Ένα ειδικό λέιζερ (PLEX-R) χρησιμοποιείται για τον καυτηριασμό σπυριών ή κύστεων. Το UPL LASER χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό των δυσχρωμιών και για τη βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος. Η τεχνολογία RF χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της χαλαρότητας και της υφής του δέρματος. Η PDT – PHOTODYNAMIC TREATMENT προσφέρει ηρεμιστικό και λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα.

Τι να περιμένεις

  • Στο τέλος το δέρμα φαίνεται απόλυτα καθαρό, πιο υγιές, λαμπερό και καλά ενυδατωμένο.
  • Οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται.
  • Για λίγες μέρες (3-5) οι καφέ κηλίδες θα είναι πιο σκούρες και το μέγιστο αποτέλεσμα αποχρωματισμού θα φανεί μετά από δύο εβδομάδες.

Διάρκεια

2 ώρες και 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν στην ίδια συνεδρία.

Ιατρικό σπα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ

Περιγραφή θεραπείας

Ενζυματικά πίλινγκ για καθαρισμό της επιφάνειας του δέρματος χωρίς ερεθισμούς, συσκευή οξυόασης που βοηθά στην βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, διεισδύει σε καθαρό οξυγόνο και βιταμίνες κατά της διαδικασίας γήρανσης. ΘΕΡΑΠΕΙΑ PDT-ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που κάνει το δέρμα λαμπερό και υγιές, δίνοντας επιπλέον δύναμη στη νέα παραγωγή κολλαγόνου. Το βαθύ χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και ενισχυτικά βιταμινών βοηθά στη λεμφική παροχέτευση και την αποτοξίνωση του δέρματος, υπό τον ήχο μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής μουσικής.

Τι να περιμένεις

Στο τέλος το δέρμα φαίνεται πιο καθαρό, πιο υγιές και λαμπερό, οι ρυτίδες, η ενυδάτωση και η ελαστικότητα βελτιώνονται και ο ασθενής νιώθει πιο χαλαρός από ποτέ.

Διάρκεια

1 ώρα και 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί στην ίδια συνεδρία.

Mesobotox προσώπου και λαιμού

Περιγραφή θεραπείας

Το Mesobotox συνδυάζει τα οφέλη της βοτουλινικής τοξίνης με ένα κοκτέιλ ενεργών συστατικών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας κάνει τις ενέσεις πολύ καλά ανεκτές στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

Τι να περιμένεις

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά.
Η υφή, η ελαστικότητα και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται ορατά. Μέρα με τη μέρα για τον επόμενο μήνα η βελτίωση θα συνεχιστεί.

Διάρκεια

45 λεπτά στην ίδια συνεδρία.

About Author

Δρ. Τίνα Γελέκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Η ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΕΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SIENNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ­ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ KINGSTON HOSPITAL OF LONDON, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Related posts