Χρυσή διάκριση του Derma Laser Aesthetics στους “Αετούς Υγείας”.

Χρυσή διάκριση του Derma Laser Aesthetics στους “Αετούς Υγείας”.

Με χαρά ενημερώνουμε για την διάκριση του ιατρείου μας στο πανελλήνιο διαγωνισμό ” Αετοί της υγείας”.

“Για δεύτερη φορά, έχουμε την ευχαρίστηση να σας συγχαρούμε για την εκπληκτική βαθμολογία στο διαγωνισμό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας, η οποία εκτιμάται από τους πελάτες. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε προσθέσει κοντά στο όνομα της εταιρείας σας ενα ειδικό σήμα. Αυτό δείχνει οτι ανήκετε στην ομάδα των καλύτερων όλων, όχι μόνο στην περιοχή σας, αλλα πανελλαδικά.”

Ο διαγωνισμός ‘’Αετοί της υγείας’’ επιλέγει αυτούς τους επιχειρηματίες, οι οποίοι διακρίνονται με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κλάδο. Η κριτική επιτροπή είναι οι ίδιοι οι πελάτες, οι οποίοι μοιράζονται τις αριθμητικές τους αξιολογήσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και σε άλλους δικτυακούς τόπους. Για να επιλεγούν οι καλύτεροι, έχει γίνει έλεγχος σε περισσότερες από 62.000 εταιρείες. Ακόμη και στο πρώτο στάδιο απορρίφτηκαν περισσότερες από 53 χιλιάδες από τις παραπάνω. Αυτό επιβεβαιώνει την εξαιρετική θέση στον κλάδο μας, αλλά και τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των πελατών, που έχετε αποκτηθεί με την σκληρή και καθημερινή εργασία μας. Για να έχουμε τη σαφέστερη δυνατή εικόνα των ελεγχόμενων εταιρειών, έχουν ελεγχθεί περισσότερες από 3.200.000 ιστοσελίδες. Η επαλήθευση βασίστηκε στη γνώμη των πελατών, εκφραζόμενες με αριθμητικές αξιολογήσεις σε πύλες όπως οι Χάρτες Google, το Facebook, κ.α. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και προφανώς, καμία από τις εταιρείες δεν έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τα αποτελέσματα της προετοιμασίας της επαλήθευσης.

Σε αυτή την κατάταξη το ιατρείο μας έφτασε 9.4 πόντους, η οποία είναι υπέροχη βαθμολογία σε σχέση με άλλες εταιρείες. Ταυτόχρονα, είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε ότι με την βαθμολογία αυτή, αποκτάμε το βραβείο Χρυσοί Αετοί. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το βραβείο επιτεύχθηκε μεταξύ ενός πολύ μικρού ποσοστού εταιρειών. Μόνο οι επαγγελματίες με τις καλύτερες βαθμολογίες μπορούν να είναι υπερήφανοι για αυτη την επιτυχία! Είναι καλό να αναφέρουμε ότι ο διαγωνισμός των Αετών, προωθείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα επισκέπτονται κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι. Κατάλογος των βραβευμένων εταιρειών είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα: www.aetoi.eu.

About Author

Δρ. Τίνα Γελέκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Η ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΕΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SIENNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ­ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ KINGSTON HOSPITAL OF LONDON, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Related posts