ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ μεσοθεραπεία με παράλληλη οξυγονοθεραπεία και καρβοξυθεραπεία

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ μεσοθεραπεία με παράλληλη οξυγονοθεραπεία και καρβοξυθεραπεία

Τέλος στις ενέσεις με το νέο επαναστατικό πρωτόκολλο τριπλής ενισχυμένης ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗΣ μεσοθεραπείας με παράλληλη οξυγονοθεραπεία και καρβοξυθεραπεία.

Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Γελέκη Τίνα, μέσα από την τεράστια εμπειρία της και τη βαθιά γνώση της στην Αισθητική-Κοσμητική Δερματολογία, δημιούργησε άλλο ένα μοναδικό συνδυαστικό πρωτόκολλο θεραπείας με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφιερωμένο για όλους εσάς που δεν έχετε καλές σχέσεις με τις βελόνες, τον πόνο και τους ερεθισμούς.

Συνδυάζει :

1)ενζυμικά peelings τελευταίας γενιάς για βαθύ καθαρισμό, αναζωογόνηση και λεύκανση.

2)Bio-Plexr : βιομαγνητικά κύματα διεισδύουν τα εξατομικευμένα κοκτείλς μεσοθεραπείας στα βαθύτερα στρώματα επιδερμίδας και στο κυρίως δέρμα, χαρίζοντας άμεση ανανέωση, όγκο, ενυδάτωση, λάμψη και σφριγηλότητα στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ με μηδενική ενόχληση.

3) Oxyoasis : η τέλεια θεραπεία με οξυγόνο για τη βαθιά αναζωογόνηση, ενυδάτωση και φρεσκάρισμα δέρματος. Αναπληρώνει το χαμένο οξυγόνο, εξαλείφει τα σημάδια του χρόνου και διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση

4)My Cool-Lifting : νέα εκπληκτική μορφή Μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις, με τα ωφέλη της ενέσιμης.

Σε μια μόνο συνεδρία δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται.Ένα ενισχυμένο πλήρως εξατομικευμένο κοκτέιλ με πολυβιταμίνες κι υαλουρονικό οξύ διεισδύει με υπερηχητική ταχύτητα στην επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα διενεργείται και ”carboxy-therapy”, δηλαδή βαθιά ενισχυμένη οξυγόνωση των ιστών μέσω διαδερμικής απορρόφησης διοξειδίου του άνθρακα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό : άμεση λάμψη, φωτεινότητα, λείανση ρυτίδων.

Το ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο :

  • είναι εξαιρετικά ανεκτό
  • γίνεται χωρίς χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας
  • συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος
  • γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου
  • δεν έχει ερεθισμούς ή πόνο
  • βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
  • μαλακώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες
  • ενυδατώνει την επιδερμίδα
  • βοηθά στη βαθιά έγχυση αντιοξειδωτικών και βιταμινών
  • τα αποτελέσματα είναι άμεσα
  • η θεραπεία λειτουργεί ακόμα και μετά από πολύ καιρό

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για να εκτοξεύσει τα αποτελέσματά της.

Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 15 λεπτά

κόστος 120€/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

About Author

Δρ. Τίνα Γελέκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Η ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΕΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SIENNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ­ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ KINGSTON HOSPITAL OF LONDON, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Related posts