Προσφορές Χριστουγένων

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές Δεκεμβρίου

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Γελέκη, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας, δημιούργησε μοναδικές προσφορές για να λάμπετε τις φετινές γιορτές!

  • ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 400€ ΑΠΟ 600€.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και των χεριών. Προσφέρει ανανέωση, φωτεινό δέρμα & περιορίζει τις ρυτίδες.

  • COOLIFTING ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 280€ ΑΠΟ 320€.

Ιδανική θεραπεία για την πλήρη αναζωογόνηση του προσώπου. Πρόκειται για μια από τις πιο θεαματικές και γρήγορες θεραπευτικές αγωγές, στο χώρο της αισθητικής ιατρικής για την πλήρη αναζωογόνηση του προσώπου αμφισβητώντας το χρόνο που περνάει.

  • OXYOASIS ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 160€ ΑΠΟ 200€.

Η τέλεια θεραπεία με οξυγόνογια βαθιά αναζωογόνηση, ενυδάτωση και φρεσκάρισμα του δέρματος!

  • BOTOX KAI ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 350€ ΑΠΟ 500€.

Το Botox προσφέρει φυσική έκφραση χωρίς ρυτίδες. Το πρόσωπο δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό. Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που διαρκεί μερικά λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντελώς φυσικά, σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΚΙ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 250€ ΑΠΟ 450€.

Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που διαρκεί μερικά λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντελώς φυσικά, σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και των χεριών. Προσφέρει ανανέωση, φωτεινό δέρμα & περιορίζει τις ρυτίδες.

  • PRX – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΙΟΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ 400€ ΔΩΡΟ ΤΟ SERUM ΚΙ Η ΚΡΕΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΟΣΤΟΥΣ 200€.

Η επανάσταση της βιοαναζωογόνησης χωρίς βελόνες. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις απώλειας σφριγηλότητας του δέρματος του προσώπου και ντεκολτέ, σε βαθιές ουλές και ραγάδες.

  • RF – ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ EMS ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ, ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ : 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 300€ ΑΠΟ 665€

Οι RF Ραδιοσυχνότητες αποτελούν την ιδανική θεραπεία για σύσφιξη, μείωση πόντων, εξάλειξη τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Η θεραπεία με EMS στοχεύει στην μυϊκή ενδυνάμωση, στη γράμμωση και στην υγιή λειτουργία του οργανισμού.

 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

About Author

Δρ. Τίνα Γελέκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Η ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΕΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SIENNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ­ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ KINGSTON HOSPITAL OF LONDON, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Related posts