Θεραπείες για να λάμπετε τα Χριστούγεννα

Παρόλο που ο ήλιος μας χαμογελάει ακόμα, η αλήθεια είναι ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Περίπου μόνο 2 μήνες μας μένουν για να προετοιμαστούμε για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Θεραπείες πιο επιθετικές, δηλαδή θεραπείες που απαιτούν μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας-πλήρους αποκατάστασης του δέρματος, καλό είναι να αρχίσουν άμεσα έτσι ώστε στις γιορτές να έχουμε ορατά κι εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς το άγχος των ερεθισμών.

Σε αυτές συγκαταλέγονται τα lasers ανάπλασης και παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης, καθώς και τα lasers για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών (καφέ κηλίδες, μέλασμα) και των ευρυαγγείων, το Plexr (plasma technology) για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική, τις ραγάδες και τις ουλές. Ο μέσος χρόνος επούλωσης κυμαίνεται από 7 έως 25 ημέρες ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού. Νέα συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί κάθε 20 με 30 ημέρες.

Θεραπείες όπως το BOTOX (ενέσιμη θεραπεία με βοτουλινική ουσία τύπου Α), τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος κι η ενέσιμη Μεσοθεραπεία χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να δείξουν το τελικό τους αποτέλεσμα κι από 3 έως 7 ημέρες για να αποδράμουν τυχόν εκχυμώσεις (μελανιές), οιδήματα κι ερεθισμοί.

Άλλου είδους θεραπείες, όπως οι ραδιοσυχνότητες, το ”HIFU” (εστιασμένοι υπέρηχοι υψηλής έντασης), η μικρο-δερμοαπόξεση με υδροβολή (Jet-peel), το “Hydra-Facial“(καθαρισμός δέρματος με αναρρόφηση και παράλληλη έγχυση δραστικών συστατικών), η Φωτοθεραπεία (LED Therapy), η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία (ιοντοφόρεση-σονοφόρεση), η κρυολιπόλυση (μείωση εντοπισμένου πάχους-λιπογλυπτική), η αποτρίχωση με laser είναι θεραπείες που δεν έχουν χρόνο αποθεραπείας, δηλαδή δε δημιουργούν ερεθισμό. Ωστόσο, οι ραδιοσυχνότητες χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για το μέγιστο του αποτελέσματος ( γύρω στους 2 μήνες), το ”HIFU” από 2 έως 9 μήνες ( 1 θεραπεία ανά 3μηνο για 2-3 συνεδρείες συνολικά) κι η κρυολιπόλυση 2-3 μήνες για να φανεί το οριστικό αποτέλεσμα.

Το “micro-needling” ή ”Derma-pen” (μέθοδος των πολλαπλών μικρονυγμών) δημιουργεί αμέσως μετά ερύθημα (κοκκινίλα) που αποδράμει από 2 έως 5 ημέρες.

Όπως έγινε κατανοητό, χρειάζεται ένας προγραματισμός για το σύνολο, το συνδυασμό, τη σειρά και τον ακριβή αριθμό της κάθε θεραπείας που πρέπει να πραγματοποιηθεί, πάντα με βάση τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και τις απαιτήσεις της κοινωνικής του ζωής.

Η έμπειρη και καταξιωμένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Γελέκη Τίνα, είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει καθόλη τη διάρκεια των θεραπειών και να προσαρμόσει ένα πλήρως εξατομικευμένο πρωτόκολλο στις ανάγκες σας.

Κάντε λοιπόν στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων..Έναν πλήρως προσωποποιημένο συνδυασμό θεραπειών, μια μοναδική εμπειρία που θα μεταμορφώσει το δέρμα σας.

Καλέστε μας στο 210-9643300 κι επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Επωφελειθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και κερδίστε!

1.Αγοράζοντας 2 προιόντα Chanterelle ΔΩΡΟ μια μάσκα χρυσή ή μαύρη ή δαντέλα
2.Αγοράζοντας 2 προιόντα Εvenswiss, η κρέμα ματιών βγαίνει 50%
Όλα τα προϊόντα Chanterelle και Εvenswiss μπορείτε να τα βρείτε στο eshop μας: www.dermabeauty.gr

Δώρα Χριστουγέννων

About Author

Δρ. Τίνα Γελέκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Η ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΛΕΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SIENNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ­ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ KINGSTON HOSPITAL OF LONDON, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Related posts