ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ DNA κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με PRP ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

my DNA cream δημιουργήθηκε  με μοναδικό σκοπό να θέσει τις υπηρεσίες της βιοτεχνολογίας στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος. Η my DNA cream περιέχει τη βάση της, η οποία ενισχύεται με τα λιποσώματα και τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στο PRP (Platelet Rich Plasma), καθώς και με ενεργείς βιταμίνες , πάντα κατόπιν κλινικής αξιολόγησης του δέρματός σας από τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Γελέκη Τίνα.

Τα λιποσώματα αναμειγνυόμενα με το PRP προσφέρουν βαθύτερη και ταχύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας, οδηγούν τους αυξητικούς παράγοντες σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας ολική ανάπλαση με φυσικό, ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, οι βιταμίνες ενισχύουν τα οφέλη τους , λόγω του συνδυασμού τους με το PRP, προσφέροντας μια λαμπερή , νεανική επιδερμίδα.

Αναζωογονείστε το πρόσωπο σας με την άκρως προσωπική σας DNA κρέμα και το PRP

Η κρέμα είναι πλήρως εξατομικευμένη και αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία. Δημιουργείται ξεχωριστά για τον καθένα με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας του και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δότη του PRP, λειτουργεί δε σαν ανώδυνη μεσοθεραπεία. Επιπλέον, η ιατρός Γελέκη Τίνα σας καθοδηγεί για να συνδυάσετε ειδικά πρωτόκολλα θεραπείας, προκειμένου να εκτοξεύσετε τα αποτελέσματα.

Η my DNA cream χρησιμοποιείται ως μέσον αντιγήρανσης στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια, αυξάνει το τοπικό κολλαγόνο, ελαττώνει τις ρυτίδες, διατηρεί τις λεπτές γραμμές και προσφέρει υγιές και νεανικό δέρμα.

Απλώνεται τις νυχτερινές ώρες σε καθαρό δέρμα με απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Για την αποτελεσματικότερη χρήση της, η my DNA cream φυλάσσεται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται μέσα σε ένα μήνα από τη δημιουργία της.

Platelet Rich Plasma (PRP)

Το PRP είναι ένα αυτόλογο παράγωγο που δημιουργείται από το αίμα μετά από κατάλληλη επεξεργασία και περιέχει τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων, οι οποίοι προάγουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών της επιδερμίδας, προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ανάπλαση, φυσική λάμψη και νεανική εμφάνιση του προσώπου, του λαιμού και των χεριών.

Χρησιμοποιούνται για:

  • Ολική αποκατάσταση των ρυτίδων του προσώπου, (συμπεριλαμβανομένων αυτών γύρω από τα μάτια, του μεσόφρυου, του μετώπου και των ρινοχειλικών ), του λαιμού και του στέρνου.
  •  Τη διόρθωση των ουλών της ακμής, καθώς και κάθε τύπου ουλή ή δυσχρωμία.

Οφέλη από τη χρήση της my DNA cream και του PRP

  1. Αναζωογονούν και διεγείρουν τους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο κι ελαστίνη, στην περιοχή όπου εφαρμόζονται.
  2. Επιταχύνουν τη διαδικασία αναγέννησης κυττάρων κι επούλωσης.
  3. Λειτουργούν συνεργικά με τα βλαστικά κύτταρα για την ανάπλαση της επιδερμίδας.
  4. Η εφαρμογή τους είναι απλή, γρήγορη κι ανώδυνη, χωρίς ερεθισμούς και τραύματα.
  5. Λειτουργούν σαν μεσοθεραπεία, χωρίς όμως ενέσεις και σε συνδυασμό με τις άλλες θεραπείες νέο-κολλαγονογένεσης, εκτοξεύουν τα τελικά αποτελέσματα.
  6. Προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς κίνδυνο ασυμμετρίας ή παραμόρφωσης.
  7. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι μακράς διάρκειας.

Σε τι διαφέρει το PRP  από τα κυκλοφορούντα στην αγορά με τη μορφή κιτ

Το PRP παρασκευάζεται πλήρως εξατομικευμένα και έχει δοκιμαστεί σε μεγάλη ομάδα ασθενών με συγκριτικά καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τα αποτελέσματα των κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ο διαχωρισμός των αιμοπεταλίων από τα υπόλοιπα έμμορφα στοιχεία του αίματος που επιτυγχάνεται με φυγοκέντρηση δε σημαίνει αυτόματα και τη δημιουργία του PRP. Απαιτείται ένα δεύτερο στάδιο ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων πριν την χορήγηση τους. Οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων φυσιολογικά βρίσκονται στο εσωτερικό τους και για να δράσουν θα πρέπει απελευθερωθούν στο περιβάλλον.

Το προϊόν PRP παρασκευάζεται με ειδική επεξεργασία 20ml περιφερικού αίματος και μπορεί να χρησιμοποιείται άμεσα ή να καταψύχεται και να χρησιμοποιείται αργότερα.

 

Χαρίστε λοιπόν ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας…

Τη δική σας DNA cream για εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν!

Ραντεβού