Μεσοθεραπεία σώματος κατά της κυτταρίτιδας

Απογειώστε τα αποτελέσματα,της οποιαδήποτε θεραπείας σώματος,με τον συνδυασμό εξαιρετικών προιόντων,που βοηθούν να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα,να λειανθεί η επιφάνεια της επιδερμίδας και να αυξηθεί η απορρόφηση των δραστικών προιόντων που ακολουθούν.Εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων από σουβριά,ιαματικό νερό και βιταμίνης Ε σε συνδυασμό με γλαυκίνη,καφείνη,γκουαρανά και οργανικό πυρίτιο σας χαρίζουν μοναδική αίσθηση,αυξάνοντας τη λιποδιάλυση και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.Η θεραπεία ολοκληρώνεται με λεμφική μάλαξη και αποτοξίνωση από τον ιστό.

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή τοπικής κρέμας.

Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιέχουν ουσίες που κάνουν λιπόλυση, όπως φωσφατυδιλοχολίνη, καφεϊνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.

Αντενδείξεις για τη μεσοθεραπεία σώματος αποτελούν οι τοπικές φλεγμονές, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός. Επίσης αντενδείξεις για τη θεραπεία αυτή αποτελούν τα βαριά καρδιαγγειακά νοσήματα, ο ινσουλινοεξαρτώμενος σακχαρώδης διαβήτης, η λήψη αντιπηκτικών και αντιαιμοπεταλιακών φαρμάκων, καθώς και  η ανοσολογική ανεπάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιατρό Γελέκη Σταματίνα.

Ραντεβού