Θεραπεία νεο-κολλαγονογένεσης και σύσφιξης (προσώπου-λαιμού)

Αν νιώθετε ότι το δέρμα σας έχει χάσει την ελαστικότητά του και εμφανίζει σημάδια χαλάρωσης γύρω από τα μάτια, το στόμα, το περίγραμμα του προσώπου ή τον λαιμό, είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάποια από τις θεραπείες σύσφιξης που προσφέρει η Αισθητική Δερματολογία σήμερα.

Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.

Έκρηξη νεότητας για το ταλαιπωρημένο – φωτογηρασμένο δέρμα,συνδυάζοντας την πιο αποτελεσματική θεραπεία αφύπνισης των ινοβλαστών. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη συνεδρία συνδυάζονται δύο τύποι lasers,το ένα εξειδικευμένο για σύσφιξη και το δεύτερο για ανάπλαση-καθολική ανανέωση επιδερμίδας,ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με προσωποποιημένο,για τις ανάγκες του κάθε δέρματος,κοκτέιλ μεσοθεραπείας (μέγιστη διείσδυδη με ιοντοφόρεση,σονοφόρεση).

Στη δεύτερη συνεδρία(μετά από 3 ημέρες)το δέρμα αναζωογονείται και ενυδατώνεται σε βάθος με τη βοήθεια της μικροδερμοαπόξεσης με υδροβολή,ενώ στο τέλος ένα δεύτερο κοκτέιλ εντατικής μεσοθεραπείας έρχεται να μεταμορφώσει το δέρμα σας.

Η θεραπεία πραγματοποείται με co2 fractional jeissys για βαθιά ενισχυμένη νεο-κολλαγονογενεση για ρυτίδες, δυσχωμίες.

Ραντεβού