Επαναστατική θεραπεία κυτταρίτιδας με CelluErase

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η τοπική λιποδυστροφία θεωρείται μια παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία και συμφόρηση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους μέσα στο συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού στα ενδιάμεσα διαστήματα αυτού. Με απλά λόγια, ο όρος «κυτταρίτιδα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος.

Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική γιατί έχει να κάνει με την γενετική προδιάθεση και την ανομοιόμορφη διόγκωση – κατανομή του λίπους.

Το CelluErase στοχεύει στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών του δέρματος, που προκύπτουν από τη μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού που είναι δεμένο το χόριο προς τα βαθύτερα στρώματα . Οι γυναίκες ασθενείς με κυτταρίτιδα παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική εικόνα δέρματος, που προσομοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Παρατηρείται επί της ουσίας σμίκρυνση των ινών με συνέπεια το δέρμα που καλύπτει την επίμαχη περιοχή να παρουσιάζει εμβύθυνση (μπαίνει προς τα μέσα), δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τα κατά τόπους εντυπώματα. Μια μικροχειρουργική λαβή που φέρει πεπλατυσμένο μαχαιρίδιο στο ελεύθερο άκρο της, αποτελεί το εργαλείο επιλογής.

Με την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων). Ακολούθως γίνεται τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς.

Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

To CelluErase είναι μια ολοκαινούρια θεραπεία η οποία αποτελεί ότι πιο αποτελεσματικό έχει παρουσιαστεί σχετικά με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μια και μόνο συνεδρία, δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός!

Ραντεβού