Ενέσιμη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους & της κυτταρίτιδας με PROSTROLANE inner B

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ

Η σειρά PROSTROLANE βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία εκλεκτικής δράσης με σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση βιομιμητικών πεπτιδίων.

Διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και αποδεσμεύει σταδιακά αλυσίδες πεπτιδίων συνεχώς για 15 ημέρες, μέχρι να αποδομηθεί πλήρως.

Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια, ερεθισμό ή φλεγμονή καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή.

Απαιτούνται μόλις 1 – 3 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Καθώς η τεχνολογία στη σειρά

PROSTROLANE επιτρέπει τη μεταφορά και απελευθέ-ρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

* καινοτόμα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων

ΤΟΠΙΚO ΛIΠΟΣ – ΚΥΤΤΑΡIΤΙΔΑ

Οι παραδοσιακές θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας επιβάλουν την καταστροφή των λιποκυττάρων, διαδικασία που συνοδεύεται από φλεγμονώδεις αντιδράσεις όπως οίδημα, άλγος και εκχυμώσεις. Οι ενδοδερμικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους με τη χρήση Βιομιμητικών Πεπτιδίων εγκαινιάζουν μία νέα εποχή. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή μέθοδο που επιτυγχάνει συρρίκνωση των λιποκυττάρων, έλεγχο του μεγέθους τους και αναστολή του εκ νέου σχηματισμού τους. Οι θεραπείες καθίστανται πιο αποτελεσματικές, απόλυτα ανώδυνες και χωρίς παρενέργειες. Εφαρμόζονται στην περιοχή του προσώπου επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμά του, σμιλεύοντας το διπλοσάγονο και τις παρειές. Εφαρμόζονται επίσης σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει εναπόθεση λίπους και κυτταρίτιδα (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, βραχίονες).

PROSTROLANE inner B

* μείωση της εναπόθεσης λίπους σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Ραντεβού