Ενέσιμη θεραπεία κατά της αντιγήρανσης με PROSTROLANE natural B

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ

Η σειρά PROSTROLANE βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία εκλεκτικής δράσης με σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση βιομιμητικών πεπτιδίων.

Διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και αποδεσμεύει σταδιακά αλυσίδες πεπτιδίων συνεχώς για 15 ημέρες, μέχρι να αποδομηθεί πλήρως.

Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια, ερεθισμό ή φλεγμονή καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή.

Απαιτούνται μόλις 1 – 3 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Καθώς η τεχνολογία στη σειρά

PROSTROLANE επιτρέπει τη μεταφορά και απελευθέ-ρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

* καινοτόμα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων

ΑΝΤΙΓHΡΑΝΣΗ

Τα επίπεδα των αυξητικών παραγόντων που ευθύνονται για τη διέγερση των συστατικών της ενδοκυττάριας ουσίας μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Το δέρμα απολλύει την ικανότητα παραγωγής δομικών του συστατικών όπως κολλαγόνο και ελαστίνη, με συνέπεια την πρόωρη γήρανσή του. Η έκχυση Βιομιμητικών Πεπτιδίων αποκαθιστά τα επίπεδα αυξητικών παραγόντων και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση των τυπικών συμπτωμάτων της γήρανσης, την ενίσχυση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της φωτεινότητας της επιδερμίδας.

PROSTROLANE natural B

* σύσφιξη, ανόρθωση δέρματος, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκατάσταση χρωματικού τόνου και ελαστικότητας

Ραντεβού