Είναι η πρώτη καινοτόμος θεραπεία αντιμετώπισης της ενοχλητικής και αντιαισθητικής »όψης φλοιού πορτοκαλιού» που προβληματίζει όλες τις γυναίκες. Το ALIDYA είναι η πρώτη παγκοσμίως ενέσιμη θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Έχει σχεδιαστεί για να διαλυτοποιεί και να αφαιρεί τις τοξίνες, να βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και να ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Ανάλογα με τον βαθμό της κυτταρίτιδας απαιτούνται 8 έως μέγιστο 12 συνεδρίες για την εξασφάλιση εντυπωσιακών ορατών κλινικών αποτελεσμάτων.

Οι πρώτες 4 συνεδρίες γίνονται ανά 7 ημέρες,στη συνέχεια ανά 2 εβδομάδες κ μετά 1 φορά το μήνα για συντήρηση.

To ALIDYA, είναι ένα ενέσιμο προϊόν για τη θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στη στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση σχετικά για την παθογένεια της κυτταρίτιδας, η οποία έχει να κάνει με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA ™ εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών (σιδήρου και αιμοσιδηρίνης), η οποία προκαλεί τη διόγκωση των λιποκυττάρων και τον στραγγαλισμό των λεμφαγγείων, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

 • Before-Θεραπεία κυτταρίτιδας με Alidya
  After-Θεραπεία κυτταρίτιδας με Alidya
  ΠρίνΘεραπεία κυτταρίτιδας με AlidyaΜετά
 • Before-Θεραπεία κυτταρίτιδας με Alidya
  After-Θεραπεία κυτταρίτιδας με Alidya
  ΠρίνΘεραπεία κυτταρίτιδας με AlidyaΜετά

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η τοπική λιποδυστροφία θεωρείται μια παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία και συμφόρεση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους μέσα στο συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού στα ενδιάμεσα διαστήματα αυτου. Με απλά λόγια, ο όρος «κυτταρίτιδα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική γιατί έχει να κάνει με την γενετική προδιάθεση και την ανομοιόμορφη διόγκωση – κατανομή του λίπους.

 • Σε περιπτώσεις ήπιας και προχωρημένης Κυτταρίτιδας
 • Μετά τη λιποαναρρόφηση
 • Μετά την λιποδιαλυτική θεραπεία με AQUALYX™
 • Συνδυαστικά με σωματική άσκηση για να αναδειχτεί σε μεγαλυτέρο βαθμού η σμιλευση των μυών.

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή οπου αυτή εκδηλώνεται και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 7-12 θεραπευτικές συνεδρίες. 15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης

 

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έκχυση, είναι πιθανό να υπάρξουν μικρά επιφανεικά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών.

Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητος και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία, UV-ακτινοβολία, σάουνα, κτλ).

To ALIDYA πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω απο την περιοχή που πρόκειται να δεχτεί τη θεραπεία. Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί απο σοβαρές οργανικές ή συστημικές παθήσεις -συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών- σε παιδιά και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Ραντεβού